info@Kiezevents.nl

wIE ZIJN WIJ?

KIEZ Events is een evenementen- en adviesbureau in Nederland. Tegen scherpe prijzen organiseren wij verschillende spellen door heel Nederland. Wij bieden naast onze dinerspellen ook lunchspellen en andere uitjes zoals stadsspellen. Hierdoor heeft u alles vertrouwd bij één bedrijf. Mocht u daar meer informatie over willen, kunt u contact met ons opnemen. Ons advies is vrijblijvend. Naast een verzorgde dag kunt u ook terecht voor low budget uitjes. Wij kunnen ons geheel aanpassen op uw budget.

Wij organiseren elk spel voor u met aandacht en plezier. U kiest het spel bij KIEZ Events. Ons streven is om deze dag onvergetelijk te maken en helpen u graag in de organisatie zodat jullie allen kunnen genieten van deze dag.  Kijk gerust rond in ons aanbod. Mocht de gewenste festiviteit er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij leveren maatwerk.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.


 recensies

rANKING THE STARS DINERSPEL

17 NOVEMBER UTRECHT

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond, mede door de leuke organisatie van de spelleider. Wij hebben hem daar uiteraard ter plekke voor bedankt, maar doe dat graag nog een keer via deze weg. Ook de locatie, incl. het eten en drinken was allemaal goed verzorgd. Het was een prima afwisseling om Ranking the Stars te spelen tussen de gangen door.

Met vriendelijke groet, Laurens


ALLES MAG OP ZATERDAG lunchSPEL

3 SEPTEMBER ROTTERDAM

Bedankt voor de super leuke en goed georganiseerde middag!! Wij hebben het allemaal super gehad! De spelbegeleider deed het erg leuk! Ik ga jullie onthouden als ik nog is iets moet organiseren!

Bedankt ook voor de foto's.

Groetjes, Marjolein


Wilt u een offerte op maat?

KIEZ Events stuurt binnen 24 uur een offerte op maat via de mail. Hierin vindt u een speluitleg, het arrangement en prijsinformatie. Een offerte aanvraag is geheel vrijblijvend. Heeft u een andere vraag of wilt u eerst meer informatie? U kunt ons altijd mailen en zijn zeven dagen per week bereikbaar!